A kosarad még üres.

Tesztelt, tiszta minőségű doTERRA olajok, illóolaj keverékek, párologtatók, diffúzorok, környezettudatos és fenntartható kozmetikumok, tisztítószerek, természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítők nagy választékát kínálja az IllatCenter. Kerülj közelebb a természet alkotta kincsekhez!

Kövess minket a Facebookon is!

Összpontosítást támogató illóolajok

Próbált már tanulni vagy dolgozni illóolajokkal az oldalán? Ezt a 6 illóolajat és keveréket általában arra használjuk, hogy elősegítsék az összpontosítást és támogassanak, amikor nagy feladat előtt állunk.

1. tipp: Használja a rozmaring illóolajat, amikor tanulnia kell egy fontos tesztre, vagy memorizálnia kell a valamit egy munkahelyi prezentáció előtt. A rozmaringot tartják a szellemi fáradtság és a feledékenység egyik legjobb ellenszerének. Ideális tanulás vagy figyelmet igénylő tevékenység közben.

 

2. tipp: Az InTune™ Figyelmet segítő keveréke tökéletes partner a tanulásban. Segít, hogy 100%-ban a feladatra összpontosítson, és közben figyelme egy pillanatra se lankadjon.

 

3. tipp: Tisztítsa ki az elmét és űzze el a feszült érzéseket néhány csepp eukaliptusz illóolajjal. Párologtatva az eukaliptusz esszenciális olaj olyan pihentető légkört teremt, amely egyúttal a tisztább és nyugodtabb közérzethez is hozzájárul.

 

4. tipp: A Thinker™ Figyelmet segítő keveréket úgy tervezték, hogy elősegítse az éberséget, és fokozza a befogadókészséget, ezért tökéletes megoldást kínál, ha a figyelemre és a koncentrációra kerül a hangsúly. Gyerekeknek 3 éves kor fölött és felnőtteknek is egyaránt alkalmazható.

 

5. tipp: A borsmenta kiváló illóolaj munka, alkotás közben, hiszen energetizál és jelentősen segít az összpontosításban, szembeszáll az álmossággal, fáradtsággal.

 

6. tipp: Az Adaptiv™ és Adaptiv™ Touch célja, hogy a béke és nyugalom érzésének megteremtésével szembenézzen a stresszorokkal és segítsen könnyen és magabiztosan alkalmazkodni a kihívásokhoz. Támogatja a hatékony munkát és tanulást azáltal, hogy segít fókuszban maradni.