A kosarad még üres.

Tesztelt, tiszta minőségű doTERRA olajok, illóolaj keverékek, párologtatók, diffúzorok, környezettudatos és fenntartható kozmetikumok, tisztítószerek, természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítők nagy választékát kínálja az IllatCenter. Kerülj közelebb a természet alkotta kincsekhez!

Kövess minket a Facebookon is!

Mire érdemes figyelni illóolaj vásárlásakor!

A tiszta illóolajok hihetetlen erővel képesek megnyugtatni, támogatni és erősíteni bennünket és szeretteinket teljesen természetes módon. Ha a legjobb illóolajokra vágyunk, utána kell járnunk, hogy az a gyártó, akitől vásárolni kívánunk, megteszi-e a következő óvintézkedéseket az olajok minőségének biztosítása érdekében:

  • Fenntartható és felelősségteljes beszerzés (Honnan származnak olajaik?)
  • Kiterjedt és alapos tesztelés (Vizsgálják-e olajaikat hamisítás és szennyeződés szempontjából?)
  • Világos és hozzáférhető biztonsági és felhasználási információk (Megmutatják az ügyfeleknek, hogyan kell biztonságosan használni az olajokat?)
  • Átláthatóság (Használnak-e harmadik fél általi tesztelést? Nyilvánosságra hozzák-e a teszt eredményeit?)

Minden doTERRA illóolaj szigorú tesztelési folyamaton megy keresztül, jóval túl azon, amit „elég jónak” tartanának. Ezt követően minden olajat egy független harmadik félnek továbbítanak további tesztelésre és validálásra.

Ha az olaj megfelel a teszteknek, a CPTG Certified Pure Tested Grade™ címkével rendelkezik. Amikor látjuk a CPTG™ címkét, pontosan tudjuk, hogy a piacon a legtisztább illóolajokat fogjuk használni.

Szeretne Ön is megbizonyosodni a doTERRA olajok tisztaságáról? Minden egyes 2016 után készült doTERRA önálló olajhoz minőségi igazolvány tartozik. Használja a palack alján található azonosító számot, és a doTERRA angol nyelvű oldalára kattintva: https://sourcetoyou.com/en megtekintheti az adott olaj tesztelési eredményeit.

Forrás: dōTERRA

Válassza a legjobbat családjának és otthonának!