A kosarad még üres.

Tesztelt, tiszta minőségű doTERRA olajok, illóolaj keverékek, párologtatók, diffúzorok, környezettudatos és fenntartható kozmetikumok, tisztítószerek, természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítők nagy választékát kínálja az IllatCenter. Kerülj közelebb a természet alkotta kincsekhez!

Kövess minket a Facebookon is!

Fontos változások egyes doTERRA termékeknél

Az elkövetkező hónapokban néhány fontos változás megy végbe bizonyos doTERRA termékeknél.

A legfontosabb frissítések a Deep Blue™ család tagjainál történik: 

A copaibával átitatott Deep Blue™ stift sikeres bevezetését követően most a Deep Blue™ termékcsalád összes tagja új összetételt kap.

A nyugtató tulajdonságairól és az egészséges kinézetű bőrt támogató képességéről ismert copaiba illóolaj a Deep Blue™ stift egyik kulcsfontosságú összetevője, amely segít kiegészíteni annak felhasználási területeit.

A Deep Blue™ termékcsalád újrafogalmazásával maximalizálni tudják ennek a szabadalmaztatott keveréknek és az összes Deep Blue™ terméknek az előnyeit. Ez a fejlesztés magában foglalja egy új, Spanyolországban termesztett rozmaring illóolaj bevezetését is, amely természetesen magas kámfortartalommal rendelkezik.

Szigorú hatékonysági teszteket követően ez a továbbfejlesztett formula még a jelenlegi keveréknél is jobban teljesít. Ezenfelül az új eljárás részeként biztosítani tudták, hogy az új formula megfeleljen az újonnan bevezetett uniós jogszabályoknak is.

2023. június 15-től az alábbi megújult összetételű termékek lesznek kaphatóak, amelyek mostantól copaibával és rozmaringgal kiegészülve biztosítják a jól ismert jótékony hatásokat:

  • Deep Blue™ (5 ml)
  • Deep Blue™ Roll-On (10 ml)
  • Deep Blue™ Touch (10 ml)

Wintergreen (15 ml)
Mivel hamarosan életbe lép az EU jogszabálya a Wintergreen - Kúszó fajdbogyó illóolaj elsődleges összetevőjének koncentrációjára vonatkozóan, a doTERRA Europe meghozta azt a nehéz döntést, hogy az illóolajat nem forgalmazza tovább az Európai Unió országaiban. A Wintergreen értékesítése 2022. december 17-től minden uniós országban leáll. 

PastTense™ (10 ml)
A PastTense™ jelenleg kúszó fajdbogyó illóolajat tartalmaz, amely 2022. december 17-től minden uniós országban megszűnik. A PastTense™ újratervezésre kerül, hogy tovább javítsa az ön által ismert és szeretett terméket. Ez az újratervezés azonban várhatóan hosszabb időt vesz igénybe, mint a Deep Blue™ termékek esetében. Várható érkezés: 2023. augusztus közepe! 

Forrás: dōTERRA