A kosarad még üres.

Tesztelt, tiszta minőségű doTERRA olajok, illóolaj keverékek, párologtatók, diffúzorok, környezettudatos és fenntartható kozmetikumok, tisztítószerek, természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítők nagy választékát kínálja az IllatCenter. Kerülj közelebb a természet alkotta kincsekhez!

Kövess minket a Facebookon is!

Cō-Impact Sourcing® kezdeményezés

A legjobb minőségű illóolajok ellátása mellett a doTERRA elkötelezett amellett, hogy pozitív változást hozzon azoknak a gazdáknak, betakarítóknak és lepárlókat üzemeltetőknek az életében, akik hozzájárulnak a doTERRA olajtermeléséhez.

A több mint 140 eredetű illóolajat tartalmazó termékcsaládban, a doTERRA több mint 45 országból szerzi be olajait - amelyek több mint fele fejlődő országnak tekinthető.

Annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű területeken élő kistermelőket és betakarítókat etikusan kezeljék, a doTERRA elindította a Cō-Impact Sourcing® elnevezésű kezdeményezést.

A Cō-Impact Sourcing® értéket teremt az ellátási lánc valamennyi érdekeltje számára azáltal, hogy a környezeti gondozással és/vagy társadalmi hatással kapcsolatos kezdeményezéseket tesz. A kezdeményezés hosszútávú, kölcsönösen előnyös szállítói partnerségek kialakítására törekszik, miközben fenntartható munkahelyeket teremt és megbízható jövedelmet biztosít az elmaradott területeken. A doTERRA elkötelezett a szállítóinak tisztességes bánásmódja mellett azáltal, hogy időben fizet, valós árakon. A termelőket és a betakarítókat arra ösztönzik, hogy szövetkezeti csoportokat hozzanak létre a kollektív előnyök és az alkupozíció megosztása érdekében, miközben javítják az feltételeket és a kapacitást.

Ezenkívül egy másik kezdeményezés a doTERRA Healing Hands Foundation® segít a fejlesztési projektek támogatásában a beszerzési közösségekben. A projektek között szerepelnek iskolák, egészségügyi klinikák, továbbfejlesztett infrastruktúra és tiszta vízrendszerek megteremtése.

A doTERRA globális botanikai hálózatát itt tekintheti meg:

https://media.doterra.com/us/en/images/sourcing-global-botanical-network.jpg

Forrás: dōTERRA