Az Ön kosara még üres

Tiszta, terápiás minőségű illóolajok, illóolaj-keverékek, szépségápolási termékek és kiegészítő kellékek széles választékát kínálja az IllatCenter. Kerüljön közelebb a természet alkotta kincsekhez!

Kövessen minket a Facebookon is!

2023.02.22. Szerző:

Termékismertető - ÚJ! doTERRA Hajápoló trió

Válassza a legjobbat, válasszon egy olyan hajápoló termékcsaládot, amelyre mindig számíthat.

2022.09.10. Szerző:

Összpontosítást támogató illóolajok

Próbált már tanulni vagy dolgozni illóolajokkal az oldalán? Ezt a 6 illóolajat és keveréket általában arra használjuk, hogy elősegítsék az összpontosítást és támogassanak, amikor nagy feladat előtt állunk.

2022.01.05. Szerző:

Illóolajok helyileg történő biztonságos használata

Az illóolajok helyi alkalmazása nagyon hatékony és kedvelt módszer. Biztonságos használatuk kulcsa, a megfelelő adagolási javaslatok betartása.

2021.06.07. Szerző:

Fényérzékenyítő hatású illóolajok biztonságos használata

A melegebb hónapok a tökéletes időszak arra, hogy a szabadban élvezze a családjával és barátaival a természetet. Sokan a medencében, családi grillpartikon, a hegyekben vagy a tengerparton töltik majd az idejüket. Szeretnénk biztosítani, hogy Ön és szerettei biztonságosan és a lehető leghatékonyabban használhassák az illóolajokat ezen időszakban.

2021.04.18. Szerző:

Jógaszőnyeg tisztító spray illóolajokkal

A jóga nagyszerű módja a fizikai és érzelmi jólét növelésének. Akár aktív jógázó, akár nemrég kezdte csak el, egy természetes összetevőkből álló jógamatrac tisztító spray szinte elengedhetetlen kellék.