A kosarad még üres.

Tesztelt, tiszta minőségű doTERRA olajok, illóolaj keverékek, párologtatók, diffúzorok, környezettudatos és fenntartható kozmetikumok, tisztítószerek, természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítők nagy választékát kínálja az IllatCenter. Kerülj közelebb a természet alkotta kincsekhez!

Kövess minket a Facebookon is!

2023.07.06. Szerző:

Természetes szépség a Greens of Daisy termékekkel

A természetes kozmetikumok egyre népszerűbbé válnak a tudatos fogyasztók körében, akik törekednek az egészséges életmódra és a fenntartható termékek használatára. Az egyik olyan márka, amely kiemelkedik a természetes szépségápolás terén, a Greens of Daisy. 

2023.07.05. Szerző:

Herbow - Mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka

Az utóbbi években egyre növekvő figyelmet kapnak a környezetbarát termékek, amelyek segítenek csökkenteni a káros környezeti hatásokat. Az egyik ilyen termékcsalád a Herbow növényi és ásványi összetevőkkel rendelkező termékcsalád, amelyek hatékonyak, egészségesek és környezetbarát tulajdonsággal bírnak.

2023.06.15. Szerző:

Fontos változások egyes doTERRA termékeknél

Az elkövetkező hónapokban néhány fontos változás megy végbe bizonyos doTERRA termékeknél. 

2023.02.22. Szerző:

Termékismertető - ÚJ! doTERRA Hajápoló trió

Válassza a legjobbat, válasszon egy olyan hajápoló termékcsaládot, amelyre mindig számíthat.

2022.09.10. Szerző:

Összpontosítást támogató illóolajok

Próbált már tanulni vagy dolgozni illóolajokkal az oldalán? Ezt a 6 illóolajat és keveréket általában arra használjuk, hogy elősegítsék az összpontosítást és támogassanak, amikor nagy feladat előtt állunk.